Dudak Kalınlaştırma Nasıl Yapılır?

Güzel ve dolgun dudaklar tarih boyunca güzel kadının simgesi olmuştur. Yapısal incelik, menopoz sonrası incelme, yaşın ilerlemesine bağlı incelme gibi durumlar kadınların dudak kalınlaştırma yöntemleri kullanmasında belirleyici olmuştur. Hem dolgu maddeleriyle hem de cerrahi işlemlerle yapılabilen bu işlemler kadınların dudak inceliklerini gidermede pratik bir yol olmuştur.

Enjeksiyon yöntemleri: Kollagen Enjeksiyon, Yağ Enjeksiyonu, Artekol Enjeksiyon, Autologen Enjeksiyon, Dermalogen Enjeksiyon, Hylaform Enjeksiyon, Restylane Enjeksiyon gibi uygulama süreleri 30 dakika ile 2 saat arasında değişen değişik alternatifleriyle kadınların kendilerine uygun olanı seçmeleri açısından rahatlık sağlamıştır.

Cerrahi yöntemler: Alloderm, Sentetik implantlar olmak üzere iki şekildedir. Enjeksiyon ve cerrahi uygulama da da iyileşme süresi1 veya 2 gün olup morarma ve şişme bir hafta kadar sürebilir. Ciddi komplikasyon riski oldukça azdır. Şeker hastaları, dolaşım bozukluğu olanlar kalp, akciğer ve karaciğer hastalarının tedavi sonrasındaki komplikasyon riski artacağından dolayı doktorlarına danışmaları ve hastalıklarını mutlaka bildirmeleri gerekmektedir. Dudak kalınlaştırmak için doğal yöntemler de bulunup bu yöntemlerin sürekliliği yoktur.

Yanıtla